Κλείστε μια συνάντηση!

    Μπορούμε να κλείσουμε μια συνάντηση, είτε στα γραφεία μας είτε τηλεφωνικώς για να ακούσουμε τις δικές σας ανάγκες και να σας προτείνουμε λύσεις.

    Call us:
    210.6623721210.6623721 (773)

    Send an email:
    sales@chromotex.gr

    Μάσκα Προστασίας VIRAL OFF με εκτύπωση σε όλη την επιφάνεια

    Η νέα μάσκα της CHROMOTEX (Dual Layer VIRAL OFF) προσφέρει ένα υψηλό ποσοστό (99%) προστασίας από ιούς όπως ο Sars-CoV 2, H3N2, H1N1).  Τα εσωτερικά και εξωτερικά στρώματα αποτελούνται από ένα αναπνεύσιμο λειτουργικό ύφασμα. Το εκτυπώσιμο ύφασμα που χρησιμοποιούμε λόγω της ειδικής επεξεργασίας ViralOff που έχει δεχθεί από την πιστοποιημένη κατασκευάστρια εταιρεία Polygiene ( ISO 18184:2019) έχει αντιβακτηριακή δράση και αδρανοποιεί το 99% όλων των ιών μέσα σε 2 ώρες. Ελαστικά λουριά παρέχουν μια άνετη εφαρμογή γύρω από τα αφτιά σας. Είναι επίσης πλενόμενη στους 40 °C και σιδερώνεται στους 160°C. Κλείνει εντελώς στο πρόσωπο και είναι κατάλληλο και για τους χρήστες γυαλιών και των ακουστικών βαρηκοΐας.

    Τώρα μπορείτε να προστατεύσετε τον εαυτό σας αλλά κυρίως τους γύρω σας, ουσιαστικά αλλά και με στυλ.

    Αναλαμβάνουμε και μικρές ποσότητες αλλά κυρίως, μπορούμε να ανταποκριθούμε σε όποια ποσότητα μας ζητηθεί για μεγάλες εταιρείες με χιλιάδες προσωπικό, δημόσιες υπηρεσίες, σχολεία, γυμναστήρια κλπ.

    Υπάρχει διαθέσιμο πατρόν για δοκιμή σε μεγέθη small (kids), Medium (γυναικείο), Large (Ανδρικό) και XL.

    ΕΦΑΡΜΟΓΗ

    Η επεξεργασία ViralOff αδρανοποιεί το 99 % των ιών εντός 2 ωρών.

    Η μάσκα πρέπει να φοριέται πάνω από το στόμα και τη μύτη και να αλλάζει όταν εμποτίζεται.

    Πριν και μετά την αφαίρεση της μάσκας ή αγγίζοντάς την με οποιονδήποτε άλλο τρόπο: Πλύνετε τα χέρια σας με σαπούνι και/ή καθαρίστε με απολυμαντικό!

    Το συχνό πλύσιμο της μάσκας δεν είναι απαραίτητο και προτείνεται μόνο αφού η μάσκα λερωθεί ή κρίνεται απαραίτητη ανάγκη.

    Για καθαρισμό, πλένεται στους 40 °C και σιδερώνεται στους 160°C.

    Η επίδραση του ViralOff εξασθενεί ελαφρώς μετά από περίπου 20 πλύσεις.

    Προσοχή, η χρήση της μάσκας είναι ένα πρόσθετο προϊόν μείωσης των πιθανοτήτων μόλυνσης από ιούς αλλά σε καμία περίπτωση δεν εξασφαλίζει την απόλυτη προστασία και δεν αναίρει τους λοιπούς κανόνες ατομικής ευθύνης για την προστασία της  δημόσιας υγείας.

    Η Ατομική ευθύνη για την σωστή χρήση της και την λήψη μέτρων για την δημόσια υγεία  πρέπει να παραμένει προτεραιότητα ακόμα και κατά την χρήση της.