Κλείστε μια συνάντηση!

  Μπορούμε να κλείσουμε μια συνάντηση, είτε στα γραφεία μας είτε τηλεφωνικώς για να ακούσουμε τις δικές σας ανάγκες και να σας προτείνουμε λύσεις.

  Call us:
  210.6623721

  Send an email:
  sales@chromotex.gr

  Chromo Textiles

  Σας ενδιαφέρουν οι υπηρεσίες μας?

  Ζητήστε Προσφορά!

  Η εταιρεία ChromoTextiles E.E. ιδρύθηκε το 2018. Έχει ως αντικείμενο την ψηφιακή εκτύπωση υφασμάτων με κύρια σύνθεσή τους τις πολυεστερικές ίνες σε ποσοστό μεγαλύτερο του 80% και εδρεύει στην βιομηχανική ζώνη της περιοχής Κορωπίου , επί της οδού Ζήνωνος 18, στην Αθήνα – Αττικής.

  Είναι θυγατρική της εταιρείας GemaSA., εταιρεία η οποία ιδρύθηκε το 1983 με αντικείμενο την αναπαραγωγή οπτικοακουστικού υλικού  σε ταινίες μαγνητοφώνου, βίντεο κασέτες και την κατασκευή οπτικών δίσκων (CD&DVD) από το 2000.

  Στο χώρο των εκτυπώσεων επενδύσαμε για πρώτη φορά το 2006, δημιουργώντας το μοναδικό εσωτερικό τυπογραφείο τεχνολογίας offset σε βιομηχανία παραγωγής  οπτικών δίσκων στην Ελλάδα.

  Έχοντας στην σκέψη μας πάντα το παλιό ρητό “ Πέτρα που κατρακυλά ποτέ δεν χορταριάζει”, η στροφή προς την ψηφιακή τεχνολογία αποτελεί μονόδρομο για εμάς που θέλουμε να συνεχίσουμε να διοχετεύουμε όλη μας την ενέργεια στην παραγωγική δραστηριότητα του πληγωμένου παραγωγικού τομέα  της ελληνικής βιοτεχνίας – βιομηχανίας.

  Κύριο αντικείμενο μας είναι η ψηφιακή εκτύπωση υφασμάτων με κύρια σύνθεσή τους τις πολυεστερικές ίνες σε ποσοστό μεγαλύτερο του 80%.

  Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

  2018 Ίδρυση Chromo Textiles Ε.Ε.

  Ίδρυση στις υπάρχουσες εγκαταστάσεις, της Chromo Textiles Ε.Ε. θυγατρική εταιρεία της GEMA SA η οποία έχει ως κύριο αντικείμενο την ψηφιακή εκτύπωση σε ύφασμα και την πώληση διαφόρων διαφημιστικών ειδών.

  2010 - 2015 Αναβάθμιση Μηχανολογικού Εξοπλισμού

  Συνεχής αναβάθμιση μηχανολογικού εξοπλισμού και εγκατάσταση υποσταθμού Μέσης Τάσης 850KWA, λόγω αυξημένων απαιτήσεων σε ενέργεια και γραμμές παραγωγής.

  2006 Ίδρυση του Πρώτου και Μοναδικού In-House Τυπογραφείου

  Οι αυξημένες ανάγκες για περισσότερες επιλογές σε διάφορα είδη συσκευασίας CD – DVD αποτελούν το έναυσμα για την ίδρυση του πρώτου και μοναδικού in-house τυπογραφείου, τεχνολογίας OffSet, σε εργοστάσιο παραγωγής CD-DVD στην Ελλάδα μέχρι και σήμερα.

  2002 Νέες Επενδύσεις

  Η εξέλιξη συνεχίζεται μαζί με νέες επενδύσεις, όταν στον μηχανολογικό εξοπλισμό προστίθενται και οι πρώτες γραμμές αναπαραγωγής DVD.

  2000 Νέες Εγκαταστάσεις 4.000 m2

  Προλαβαίνοντας τις εξελίξεις της εποχής, η εταιρεία επενδύει και μεταφέρεται σε νέες εγκαταστάσεις 4.000 m2 στη βιομηχανική περιοχή του Κορωπίου, όπου εγκαθίσταται και η πρώτη μηχανή βιομηχανικής παραγωγής οπτικών δίσκων CD.

  1990 Επέκταση Δραστηριοτήτων

  Η δραστηριότητα επεκτείνεται στην αναπαραγωγή και συσκευασία κασετών video (VHS) καθώς και στην μετάφραση και τον υποτιτλισμό ταινιών.

  1983 Ίδρυση της GEMA SA

  Ίδρυση της GEMA SA με έδρα την Αγία Παρασκευή σε ιδιόκτητους χώρους , από τον Γεράσιμο Βανδώρο με αντικείμενο την αναπαραγωγή κασετών ήχου μαγνητοφώνου (Audio Cassette).

  Συνδυαστικά οι δύο εταιρείες μας δίνουν την δυνατότητα να σας παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες, όπως για παράδειγμα ένα συνέδριο, ένα προωθητικό project, ψηφιακούς καταλόγους (pdf, excel), φυλλάδια – αφίσες, banners και άλλα διαφημιστικά είδη.

  Image

  Δώσε ζωή στη δημιουργικότητά σου
  επιλέγοντας τον σωστό συνεργάτη

  Δείτε τις υπηρεσίες μας