Κλείστε μια συνάντηση!

  Μπορούμε να κλείσουμε μια συνάντηση, είτε στα γραφεία μας είτε τηλεφωνικώς για να ακούσουμε τις δικές σας ανάγκες και να σας προτείνουμε λύσεις.

  Call us:
  210.6623721

  Send an email:
  sales@chromotex.gr

  Μαχητικά Αθλήματα - Πυγμαχία - Kick Boxing - ΜΜΑ

  Στην Chromo Textiles μπορείτε να κατασκευάσετε πλήρες σετ που να αποτελείται από αγωνιστική εμφάνιση, σετ προθέρμανσης και σετ αποστολής χωρίς περιορισμούς.
  Αναλαμβάνουμε να σχεδιάσουμε για εσάς μοναδικά σχέδια, πάντα σε άμεση συνεννόηση με το γραφιστικό μας τμήμα.
  Τα υφάσματα μας , Ιταλικής προέλευσης και άριστης ποιότητας, σας προσφέρουν εγγυημένη ποιότητα για το τελικό προϊόν που πρόκειται να παραλάβετε.

  Shorts Kolan

  Φανταστείτε το δικό σας σορτς-κολάν και εμείς σας δίνουμε τη λύση. Σορτσάκι με ενσωματωμένο κολάν στο εωτερικό του. Κολάν από Lycra double stretch με όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις. Ιδανικό για αθλητές του Kick Boxing, MMA και όχι μόνο…

  Πετσέτα με Εκτύπωση

  RashGuards

  Δημιουργούμε το δικό σας rashguard από Lycra fourth stretch με όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις. Ιδανικό για αθλητές του Kick Boxing, MMA, Muay Thai, BJJ και Judo.  Σε αντρική και γυναικεία γραμμή. Ζητήστε μας να σχεδιάσουμε για εσάς.

  Διαιτητικές Εμφανίσεις

  Κολάν

  Σχεδιάζουμε το δικό σας αθλητικό κολάν από Lycra fourth stretch με όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις. Τα κολάν, τα μπουστάκια καθώς και τα περισσότερα από από τα προϊόντα μας μπορούν να ραφτούν σε αντρικό, γυναικείο και παιδικό.

  Μπουστάκια

  Image

  Καλύπτουμε από μικρές έως και
  μεγάλες ποσότητες παραγωγής.