Κλείστε μια συνάντηση!

Μπορούμε να κλείσουμε μια συνάντηση, είτε στα γραφεία μας είτε τηλεφωνικώς για να ακούσουμε τις δικές σας ανάγκες και να σας προτείνουμε λύσεις.

Call us:
210.6623721

Send an email:
sales@chromotex.gr

Fashion Digital Textiles Printing

Δώστε ζωή στις δημιουργίες σας!

Η Chromo Textiles παρέχει ψηφιακές εκτυπώσεις σε υφάσμα από πολυεστέρα, σε μεγάλες ή μικρές ποσότητες, ανάλογα με τις ανάγκες και τις δυνατότητες του κάθε πελάτη.

Απευθυνόμαστε σε:

–  Εταιρείες εμπορίας υφασμάτων και βιοτεχνίες παραγωγής ρούχων και άλλων ειδών, που επιθυμούν να τυπώσουν διάφορα σχέδια ( είτε δικά μας, είτε δικά τους) ανάλογα με την εποχή χωρίς να χρειάζεται να αποθηκεύουν μεγάλες ποσότητες τυπωμένων υφασμάτων λόγο αυξημένου κόστους εισαγωγής.

–  Σχεδιαστές ρούχων, σχολές μόδας και σπουδαστές, που ενδιαφέρονται για μικρές ποσότητες παραγωγής, με σκοπό την εμπορία ή την δειγματοδιανομή.

Επίσης η εταιρεία μας μπορεί να σας προμηθεύσει και το απαραίτητο ύφασμα κατόπιν συνεννόησης και δειγματισμού από το εκάστοτε ζητηθέν είδος.

Τα μελάνια μας είναι ιδανικά για την εκτύπωση σχεδίων μόδας ( fashiondesign) κυρίως λόγω του οικολογικού χαρακτήρα τους, αλλά και της απαλής υφής που επιτρέπουν να έχει το ύφασμα μετά την εκτύπωση χωρίς υπολείμματα από αρωματικές αμίνες (aromaticamines) ή άλλες επιβλαβείς ουσίες.

Πελάτες


 –  Σχεδιαστές Μόδας

 –  Εταιρείες  Μόδας

 –  Σχολές Μόδας

 –  Φοιτητές Μόδας

–  Αθλητικές Ομάδες

 –  Ιδιώτες / Fashion Lovers

Ποιότητα Εκτύπωσης


Ο τρόπος εκτύπωσης των υφασμάτων είναι με την μέθοδο της απάχνωσης μελάνης (Dye-Sublimationprinting), μεταξύ ειδικά επεξεργασμένου χαρτιού και πολυεστερικού υφάσματος και οι αναλύσεις που μπορούν να επιτευχθούν με απόλυτη ακρίβεια είναι από 360dpi έως και 1.080dpi.

Διαδικασία Εκτύπωσης

Υφάσματα


Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα πολυεστερικών υφασμάτων υψηλής ποιότητας και αντοχής. Η εταιρεία μας μπορεί να σας προμηθεύσει και το απαραίτητο ύφασμα κατόπιν συνεννόησης και δειγματισμού από το εκάστοτε ζητηθέν είδος.

Δείτε τα υφάσματα

Εκδήλωση ενδιαφέροντος!

Αν σας ενδιαφέρουν οι υπηρεσίες μας μπορούμε να κλείσουμε μια προσωπική συνάντηση, είτε στα γραφεία μας είτε τηλεφωνικώς, για να ακούσουμε τις δικές σας ανάγκες και να σας προτείνουμε εξατομικευμένες λύσεις.

Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας, στείλτε μας email ή καλέστε μας στο τηλέφωνο και κάντε το πρώτο βήμα!

Image

Καλύπτουμε από μικρές έως και
μεγάλες ποσότητες παραγωγής.