Κλείστε μια συνάντηση!

Μπορούμε να κλείσουμε μια συνάντηση, είτε στα γραφεία μας είτε τηλεφωνικώς για να ακούσουμε τις δικές σας ανάγκες και να σας προτείνουμε λύσεις.

Call us:
210.6623721

Send an email:
sales@chromotex.gr

Interior Digital Textiles Printing

Δώστε ζωή στις δημιουργίες σας!

Η Chromo Textiles παρέχει ψηφιακές εκτυπώσεις σε υφάσμα από πολυεστέρα, σε μεγάλες ή μικρές ποσότητες, ανάλογα με τις ανάγκες και τις δυνατότητες του κάθε πελάτη.

Απευθυνόμαστε σε:

–  Εταιρείες παραγωγής και εμπορίας προϊόντων εσωτερικής διακόσμησης που θέλουν είτε για ίδια παραγωγή ή για παραγωγή πελατών τους να μειώσουν τα κόστη εκτύπωσης και αποθήκευσης, αποφεύγοντας την εισαγωγή μεγάλων ποσοτήτων υφάσματος.

–  Εταιρείες υφασμάτων που ενδιαφέρονται να μειώσουν τη ποσότητα του stock που διαθέτουν, ανάλογα με την εποχή.

–  Εταιρείες επίπλων που θέλουν να εκτυπώσουν δικά τους ή δικά μας σχέδια σε υφάσματα για επενδύσεις επίπλων, όπως καναπέδες, πολυθρόνες, σεντόνια, μαξιλάρια διακόσμησης και άλλα.

Επίσης η εταιρεία μας μπορεί να σας προμηθεύσει και το απαραίτητο ύφασμα κατόπιν συνεννόησης και δειγματισμού από το εκάστοτε ζητηθέν είδος.

Τα μελάνια μας είναι ιδανικά για την εκτύπωση σχεδίων κυρίως λόγω του οικολογικού χαρακτήρα τους, αλλά και της απαλής υφής που επιτρέπουν να έχει το ύφασμα μετά την εκτύπωση χωρίς υπολείμματα από αρωματικές αμίνες (aromaticamines) ή άλλες επιβλαβείς ουσίες.

Πελάτες


 –  Εταιρείες Υφασμάτων

 –  Εταιρείες Εσωτερικής Διακόσμησης

 –  Σχολές Μόδας

 –  Σπουδαστές Μόδας

 –  Fashion Designers

 –  Ιδιώτες – Fashion Lovers

Εφαρμογές

Καναπέδες

Πολυθρόνες

Σεντόνια

Μαξιλάρια Διακόσμησης

Κουρτίνες

Τραπεζομάντιλα

Σουπλά

Τέντες

Ποιότητα Εκτύπωσης


Ο τρόπος εκτύπωσης των υφασμάτων είναι με την μέθοδο της απάχνωσης μελάνης (Dye-Sublimationprinting), μεταξύ ειδικά επεξεργασμένου χαρτιού και πολυεστερικού υφάσματος και οι αναλύσεις που μπορούν να επιτευχθούν με απόλυτη ακρίβεια είναι από 360dpi έως και 1.080dpi.

Διαδικασία Εκτύπωσης

Υφάσματα


Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα πολυεστερικών υφασμάτων υψηλής ποιότητας και αντοχής. Η εταιρεία μας μπορεί να σας προμηθεύσει και το απαραίτητο ύφασμα κατόπιν συνεννόησης και δειγματισμού από το εκάστοτε ζητηθέν είδος.

Δείτε τα υφάσματα

Εκδήλωση ενδιαφέροντος!

Αν σας ενδιαφέρουν οι υπηρεσίες μας μπορούμε να κλείσουμε μια προσωπική συνάντηση, είτε στα γραφεία μας είτε τηλεφωνικώς, για να ακούσουμε τις δικές σας ανάγκες και να σας προτείνουμε εξατομικευμένες λύσεις.

Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας, στείλτε μας email ή καλέστε μας στο τηλέφωνο και κάντε το πρώτο βήμα!

Image

Καλύπτουμε από μικρές έως και
μεγάλες ποσότητες παραγωγής.