Κλείστε μια συνάντηση!

  Μπορούμε να κλείσουμε μια συνάντηση, είτε στα γραφεία μας είτε τηλεφωνικώς για να ακούσουμε τις δικές σας ανάγκες και να σας προτείνουμε λύσεις.

  Call us:
  210.6623721210.6623721 (773)

  Send an email:
  sales@chromotex.gr

  Μέθοδος  Εκτύπωσης

  Η μέθοδος εκτύπωσης υφασμάτων γίνεται με την μέθοδο Dye-Sublimation Printing μεταξύ ειδικώς επεξεργασμένου χαρτιού και πολυεστερικών υφασμάτων και οι αναλύσεις που μπορούν να επιτευχθούν, με απόλυτη ακρίβεια, είναι από 360dpi έως 1.080dpi.
  Τα ειδικά μελάνια που χρησιμοποιούμε είναι υδατοδιαλυτά και πληρούν όλες τις απαιτήσεις (ECOPASSPORT certified by the OEKO-TEX® International Association based in Switzerland) και θεωρούνται φιλικά προς το περιβάλλον.

  Τα χρώματα διεισδύουν στο ύφασμα και το καθιστούν ανεξίτηλο, δίνοντας την απαραίτητη ανθεκτικότητα. Είναι ιδανικά για το σχεδιασμό μόδας, κυρίως λόγω του οικολογικού τους χαρακτήρα αλλά και λόγω της μαλακής υφής, που επιτρέπουν στο ύφασμα να έχει μετά την εκτύπωση, χωρίς κατάλοιπα από αρωματικές ή άλλες επιβλαβείς ουσίες.

  Επιτυγχάνουν πλήρως το επιθυμητό αποτέλεσμα με απόλυτη οικονομική και οικολογική συνείδηση.

  Είναι επίσης ιδανικά για όλους τους τύπους αθλητικών ενδυμάτων (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, κ.λπ.) καθώς και ατομικά αθλήματα.

  Τα τελικά προϊόντα μπορούν επίσης να πλυθούν στο πλυντήριο στους 40 ° C χωρίς να μεταβάλλεται η ένταση των χρωμάτων.

  Άλλες εφαρμογές που μπορούν να υλοποιηθούν με απόλυτη επιτυχία μέσω αυτής της τεχνικής είναι η εκτύπωση σε υφάσματα για καλύμματα επίπλων (καναπέδες, πολυθρόνες, σεντόνια, διακοσμητικά μαξιλάρια), κουρτίνες, τραπεζομάντιλα, πινακίδες, σκηνές, σημαίες, πανό, πανό, ρολλού, backlight.

  Image

  Καλύπτουμε από μικρές έως και
  μεγάλες ποσότητες παραγωγής.